Építészeti koncepció - d72
epiteszeti-koncepcio
Építészeti koncepció

Olyan koncepcióban gondolkodtunk, amely nem csupán egy tucatterméket hoz létre, hanem új sztenderdet teremt az ingatlanpiacon. Új alapokra helyeztük a luxuskategóriát mind a helyszín, mind a tervezői megoldások kiválasztásával. A célunk az volt, hogy a legmagasabb elvárásokat is felülmúljuk.

 

A nagyvárosi túlhajszolt környezetben különösen fontos a privátszféra védelme és a természet közelsége: csak így élhetünk kiegyensúlyozott, biztonságos életet. Egyedülálló lokációjának és kiemelkedő adottságainak köszönhetően ez a 7 villalakás előzetes regisztrációval kerül értékesítésre és csak kevesek számára válik elérhetővé –

 

ez adja valódi exkluzivitását.

 

A privát szféra védelme és az intimitás megtartása az egyik legfontosabb vezérelv volt a tervezés során, miközben a luxuslakásokban lenyűgöző, ikonikus élettereket alakítottunk ki az örök elegancia jegyében. A teljes mértékben személyre szabható belső terek és a kiemelkedő műszaki adottságok harmonikus, háborítatlan békéjű otthont teremtenek a természet csendjében, olyan helyszínen és olyan kivételes adottságok közepette, ami ma már rendkívül kevesek számára elérhető.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com