Elhelyezkedés - d72
elhelyezkedes
Elhelyezkedés

Környék

A D72 Residence villaparkprojekt egy 2700 négyzetméteres telken valósul meg, amely a főváros elegáns 12. kerületében a Mártonhegy/Széchenyihegy határán található.
Ez a XII. kerület egyik legrégebbi, legpatinásabb polgári városrésze. A környék töretlen népszerűségnek örvend, századfordulós villák, elegáns követségi épületek és magas presztízsű lakóházak alkotják az utcák látképét. Leginkább azok a családok költöztek ide, akik a főváros legszebb részén, a zöldellő budai erdők közelében szerettek volna élni. A mártonhegyi telek a Denevér út legtetején helyezkedik el, zöldövezetben, ezért
a kiváló minőségű levegő biztosított az ottlakók számára.

 

A pár percre található BAH csomópont nem csak a belváros gyors elérését biztosítja, hanem a menekülőútvonalakat is az M1/M7/M0 autópályákhoz. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik: a közelben számos helyi, illetve nemzetközi oktatási intézmény, étterem, kávézó és kisebb élelmiszerüzlet található, de néhány perces autózással több bevásárló- és szolgáltatóközpont is elérhető (Hegyvidék Központ, MOM Park, Mammut, stb.). A helyszín autóval, illetve több busz- és villamosjárattal is könnyen megközelíthető.

Helyszín

A D72 Residence egyedi adottságú, exkluzív villaparkprojektnek otthont adó mártonhegyi telek sok szempontból kivételes. A Hegyvidék ezen környékén ez az utolsó erdőközeli, zsákutcás építési telek, kelet-nyugati hossztengellyel, déli panorámával a Duna irányába. Az erdő közvetlen közelében, békés, szinte elhanyagolható forgalmú zsákutcában található, délkeleti tájolással és 15 %-os terepszint feletti beépítési lehetőséggel. A telek lejtős adottságának, 18 méteres szintkülönbségnek hála a tervezőknek lehetősége nyílt arra, hogy a villalakások mindegyikének saját, kizárólagos használatú kertrésze legyen, ezzel is már-már családi házhoz illő, intim, önálló hangulatot teremtve.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com