Eladó lakások Budapest 12. kerületében, zöld övezetben - d72
ru

Eladó lakások Budapest 12. kerületében, zöld övezetben

Eladó lakások Budapest 12. kerületében, zöld övezetben

 

A D72 Residence egyedi adottságú, exkluzív villaparkprojektnek otthont adó mártonhegyi telek sok szempontból kivételes. Az erdő közvetlen közelében, békés, szinte elhanyagolható forgalmú zsákutcában található, délkeleti tájolással és 15 %-os terepszint feletti beépítési lehetőséggel. A telek lejtős adottságának, 18 méteres szintkülönbségnek hála a tervezőknek lehetősége nyílt arra, hogy a villalakások mindegyikének saját, kizárólagos használatú kertrésze legyen, ezzel is már-már családi házhoz illő, intim, önálló hangulatot teremtve.

 

Két különálló épületben 7 db 1, 2 és 3 szintes 74 – 216 nm-es villalakás hatalmas teraszokkal, lakásonként 2 db autó-beállós privát garázs és változó méretű tárolók kerülnek kialakításra, továbbá 2 db kültéri parkolóhely is értékesítésre kerül.

 

A D72 Residence három dologban kiemelkedik a többi hasonló ingatlanprojekt közül:

1. Maximalista beruházó

A D72 Residence beruházója maximalista elképzelésekkel rendelkezik, és a tervezési folyamat minden szakaszában aktívan részt vett. Ennek köszönhetően a projekt minden részlete a lehető legmagasabb minőséget képviseli.

 

2. Első osztályú alapanyagok

A villalakásokhoz csak kiváló minőségű, első osztályú alapanyagokat használnak. A belsőépítészetben olasz és spanyol világmárkák termékei találhatók, a nyílászárók pedig a legmodernebb technológiával készülnek.

 

3. Versenyeztetett tervezés

A projekt tervezésére egy megversenyeztetett pályázatot írtak ki. A győztes csapatot a három legdrágább mérnöki stúdióból választották ki. Ennek köszönhetően a projekt építészeti és műszaki megoldásai is a legmagasabb színvonalat képviselik.

 

A D72 Residence ideális választás azoknak, akik egy exkluzív, maximális igényeket kielégítő ingatlanban szeretnének élni. A projekt a nyugodt, természetközeli környezetet, a magas minőségű alapanyagokat és a modern építészeti megoldásokat ötvözi.

 

Апартаменты-виллa 2022-es Elővételi áron

Már 10% Foglalótól elérhetőek.

Kérje ajánlatunkat MOST!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com